Kayıt    GiriÅŸ    Forum    Ara    SSS

Forum anasayfa  » FAYDALI BİLGİLER

Misafir Duyuruları

[color=green][b]Misafir Duyuruları[/b][/color] nurada!! :wink:

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Sigarayi birakmanin kolay yolu
 Mesaj Gönderilme zamanı: PrÅŸ Tem 17, 2008 10:36 am 
moderator
moderator

Arti Rep puani verEksi Rep puani ver

Anthony Hopkins (Oskar Ödüllü Aktör)

"Sigara içmek çok karmaşık bir labirentin içinde kaybolmak gibi. Ama Allen Carr bulabirentin çıkışını gösteren planını bulmuş. Anında bağımlılığımdan kurtuldum ve özgürüm."

Pınar Eczacıbaşı (GYİAD Başkanı)

`Yüzyılın bu en büyük bağımlılık maddesi sigaradan kurtulmanın en kolay yolu bulundu diyebiliriz artık. Benim de uyguladığım Allen Carr metodu size neden bir sigara tiryakisi olduğunuzu ve bunun gerekçelerini çok güzel çürüterek anlatıyor, işin psikolojik tarafının ne kadar ağır olduğunu gerçekte nikotin bağımlılığının çok kolay atlatılabileceğini kafanıza işliyor. Ben size ve çalışanlarınıza sağlık, iş kaybı gibi dünyanın bu en büyük illetinden kurtulma yolunda Allen Carr metodunu şiddetle tavsiye ediyorum."

Prof.Dr. Manfred Neuberger (Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkanı)

`Allen Carr yöntemi kurumlar içerisinde sigara içme oranını etkileyici bir ölçüde düşüren tek yöntemdir. Araştırmalarımız gösteriyor ki, yöntem kurumlarda çalışanların sağlık ve memnuniyet derecelerini oldukça olumlu yönde etkiliyor. Ailen Carr denediğimiz diğer yöntemlerden ciddi bir fark ile daha başarılı olmuştur."

(29.07.2004)

Prof.Dr.Judith Mackay (Dünya Sağlık Örgütü-WHO-Tütünsüz Dünya Başkanı):

"Allen Çan`ın çalışmalarını hiç çekinmeden destekliyorum. Pekçok yöntem onun bazı tekniklerini kullanmaya çalışıyor ama hiç birisi onun yakaladığı başarıya yaklaşmıyor"

Ubeyd Korbey (Sigarayla Savaşanlar Vakfı Başkanı)

"Allen Carhn Metodu ile tiryakilere verilen 6 saatlik Allen Carr Seminerine hayatında hiç sigara içmemiş biri olarak katılmaktan büyük keyif aldığımı belirtmeliyim. 1994 yılından bu yana ömrünü sigara denilen insanlığın baş belası ile savaşa adamış bir Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı kimliğimle şunu ifade etmek İsterim, sigara bırakmak isteyenler üzerinde son derece etkili olacak bir metot. Sigarayı beyninde çözmek isteyenlere yılların birikimi ve nerdeyse dünyanın her yanında kazanılan deneyimle sunulan bir yöntem. Tiryakilerin kendilerine sunulan bu fırsatı kullanmamaları sigaraya başlamaktan sonra yapacakları ikinci büyük hataları olacaktır. Böylesine hayat kurtaran bir şansı dünyaya sunduğu için Allen Carr`ı kutluyorum."

Bu adamin kitaplari oldugu gibi kurslarida var ama sanirim türkiyede yoktur henüz.
Ama diyecegim ben bu kitabi okudum ve biraktim hemde cok kolay biraktim herkese tavsiye ederim.
Kitabin ismi konu basligi:Sigarayi birakmanin kolay yolu yazarin adi ALLEN CARR
bu adamin baska kitaplarida var zayiflamak icin yada ucak korkusu veya alkolikler icin.
Adamin ilk sarti kitabi okurken kesinlikle sigarayi birakmiyosunuz yoksa ise yaramiyor herkese kolay gelsin:)

Cok dile cervildi bu kitap ben almancasinida okudum türkcesinide:)
Milyonlarca kisi birakti bu metodla bence birakmanin gercekten en kolay yolu.
Web sitesinide buldum sizin icin umarim bi göz atarsiniz:

Bu URL misafirlerden gizlidir. Lütfen Giriş yapın ya da Kayıt Olun

Sitede adamin hikayesi yaziyor nasil bu metodu buldugu,sonucta bu adam kendiside günde 5 paket sigara iciyormus.Bence okumaya deger 10 milyon sanirim fiyati türkiyede.
Sigaranin verdigi zararin yaninda hic bisey.

Herkese kolay gelsin..

BaÅŸa Dön 

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Forum anasayfa  » FAYDALI BİLGİLER

Misafir Duyuruları

[color=green][b]Misafir Duyuruları[/b][/color] nurada!! :wink:

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz