| Yazar |
Mesaj |
|
VesVeSe
|
Mesaj Başlığı: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Pzt Tem 14, 2008 12:55 pm |
|
Kayıt: Pzt Tem 14, 2008 12:48 pm Mesajlar: 9 Cinsiyet: Rep Puani: 0

|
|
Hayatimin bu gününe kadar böyle bir konu hakkinda yazacagimi yada konusacagimi hic tahmin etmezdim,ama basima geldi sonunda.Aslinda herseyi dogru yapmaya calistim ve hic bir görevimi eksiltmedim. Ama genede sanirim yanlis yaptigim birseyler vardi cünkü böyle olmamali Nemi? Lafi uzatip duruyorum itiraf bile etmek istemiyorum aslinda söylemek istemiyorum cok fenayim su anda Erkeklik gururum yerle bir Hayatimda güvendigim sevip sadigim en güvendigim insan nasil yapiyor gerci eminde degilim yaptigindan ama cokkorkuyorum umarim yapmiyordur umarim baska bir erkekle ilikisi yoktur sanirim aldatiyor beni ne yapacam bilmiyorum nereye gitsem kimlere sorsam kararsiz kaldim ve sonunda buraya yazmak istedim ne yapayim rast geldim bu siteye, elimde degil cok fenayim ne olur yardim edin bana böyle giderse ve onun beni aldattigini ögrenirsem öldürürüm kendimi
|
|
 |
|
 |
|
VesVeSe
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Pzt Tem 14, 2008 12:57 pm |
|

|
|
Neolur kisa sürede cevap verin hep gelip bakacagim gelmismi diye neolur yardim edin simdiye kadar tek buraya yazdim
|
|
 |
|
 |
|
Esin82
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Pzt Tem 14, 2008 3:05 pm |
|
 |
| moderator |
 |
Kayıt: Cmt Haz 14, 2008 7:56 pm Mesajlar: 382 Konum: moderator Cinsiyet: Rep Puani: 4

|
|
Vesvese peki sen nasil anladin seni aldattigini yani kesinmi yoksa adin gibi vesvese yapiyor olmayasin?
|
 |
|
dolce
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Pzt Tem 14, 2008 7:36 pm |
|
Kayıt: Çrş Mar 26, 2008 11:07 am Mesajlar: 41 Cinsiyet: Rep Puani: 0

|
|
hm üzücü bir durum olsa gerek bencede nerden anladın aldattığını?seven insan asla aldatmaz özelliklede kadınsa bunu sakın unutma.. hem güven olmadan sevgide olmaz neden böyle birşey düşünüyorsun acaba?bence kendini yiyeceğine karşı tarafla konuş boşuna kendini yeme..
|
 |
|
VesVeSe
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Çrş Tem 16, 2008 7:59 am |
|

|
Artik aldattigina emin gibiyim.Gecen ona sarildim ve bana dedigi sey cek ellerini üstümden bundan sonra bana dokunan sen olma,dedim nedemek kim olmasi gerekiyor lafi eveleyip geveledi ama dogruca birsey söylemediÖyle bir anda cikti agzindan normalde olsa caktirmamak icin söylemez kendini kaybetti o anda okadar istemiyorki beni.Ondan nefret ediyorum.Dedektif tutup onu takip ettirsemmi acaba
|
|
 |
|
 |
|
Esin82
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Çrş Tem 16, 2008 8:07 am |
|
 |
| moderator |
 |
Kayıt: Cmt Haz 14, 2008 7:56 pm Mesajlar: 382 Konum: moderator Cinsiyet: Rep Puani: 4

|
|
Bi kadinin öyle demesi icin gercekten cok dolu olmasi gerekiyor,aldatiyor olsa sanirim öyle demezdi sana.Bilmiyorum ama ben cok merak ediyorsan ve eger sonuclari istedigin gibi olmasza katlanabileceksen tut.Gerci sagir maymun oynamak iyi degildir hic bir zaman sende öyle yapacak birine benzemiyosun zaten.Allah hakkinda hayirlisini versin umarim seni aldatmiyodur.
|
 |
|
VesVeSe
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Pzt Tem 28, 2008 3:30 pm |
|

|
|
AYRILIYORUM ONDAN ZATEN COK BILE DAYANDIM NERDEYSE GÖZÜMÜN ÖNÜNDE YAPACAKTI.UFAK BIR ISIM KALDI ONUNLA SONRA BIDAHA ADINI BILE ANMAM
|
|
 |
|
 |
|
dolce
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Prş Tem 31, 2008 7:51 am |
|
Kayıt: Çrş Mar 26, 2008 11:07 am Mesajlar: 41 Cinsiyet: Rep Puani: 0

|
|
ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına......
|
 |
|
Esin82
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Prş Ağu 21, 2008 12:14 pm |
|
 |
| moderator |
 |

|
|
Vesvese ne isi bu nezamandir yazmadin yanlis bisey yapmiyosundur umarim
|
 |
|
Cok_AcaiP_Bi_Shey
|
Mesaj Başlığı: Re: Neolur yardim edin Gönderilme zamanı: Pzt Eyl 08, 2008 4:25 pm |
|
 |
| ONBAÅžI |
 |
Kayıt: Cmt Eyl 06, 2008 11:18 am Mesajlar: 11 Cinsiyet: Rep Puani: 7

|
|
 |
|
 |
|